Пране на автомобили

За отстраняване на петната и лошите миризми можете да се доверите на нас, за ваше удобство ще дойдем на ваш адрес.

Прането ЕООД
Пране на автомобили

Както всяка вещ, която ползваме, и нашите автомобили имат нужда от редовна и грижлива поддръжка на хигиената. Ако мислите, че редовното посещение на автомивка е достатъчно, грешите. Салонът на автомобила ви може да се окаже много по-замърсен, отколкото мислите – в него се влиза с обувки, отварят се прозорците, носят се багажи и съвсем скоро се оказва, че са доста зацапани и имате спешна нужда от истинско, дълбоко пране на автомобили. Ето няколко причини да използвате професионални услуги по пране на автомобили.

Защо да изберете професионално пране на автомобили

Факт е също, че с почистване и пране на автомобилите си ги карате да изглеждат значително по-добре. Това е добър начин да забавите износването и разкъсването на тапицериите, както и да се чувствате наистина комфортно на седалките. Разбира се, можете да направите пране на автомобилите си и в домашни условия – да пуснете прахосмукачка, да почистите някое петно… Но това няма много общо със страхотните резултати, които може да ви предложи професионалното пране на автомобили. При такова пране на автомобили ще получите не само по-малко прах по тапицериите и пода, а наистина блестящ от чистота и безопасен за здравето автомобил, в който можете да пътувате и да возите децата си спокойно, сигурно и с истинско удоволствие.
Виж повече:Експертите по пране на автомобилите използват професионални дезинфектанти и почистващи препарати, които са ефективни и не вредят на околната среда. Можете да опитате да почистите колата си сами, но никога няма получите същите резултати. Нещо повече, при домашно пране на автомобили, може да попаднете на препарати, които да развалят интериора на колата ви и да причинят повече щети, отколкото ползи.

Пране на автомобили – за чистота и здраве

Пране на автомобили 1 - професионални препарати
Пране на автомобили – изглеждат значително по-добре
Интериорът на автомобила лесно събира и натрупва мръсотия, прах и трохи, петна от разлети напитки, алергени от домашни любимци и други замърсявания. С течение на времето със сигурност ще имате нужда от пране на автомобили, защото вашия автомобил няма да е никак хигиеничен. Едно грижливо, внимателно и професионално пране на автомобили може ефективно да отстрани всички замърсявания и микроби, които се събират по всички повърхности на вашия автомобил – от таблото през седалките до вратите. При професионално пране на автомобили се използват специални препарати, подходящи за текстилни тапицерии, кожени облицовки или пластмасови повърхности. На практика доброто и редовно пране на автомобили е единственият начин да сте сигурни, че ще запазите здравето на семейството си и ще се чувствате спокойно и комфортно в колата си.

Пране на автомобили – стелките и мокетът

Въпреки че рядко ги забелязваме, постелките и настилките от мокет на пода правят возенето с кола по-комфортно и усещането за лукс. Всъщност те са едно от онези места, които събират най-много мръсотия, тъй като именно по тях стъпвате с прашни, кални или мръсни обувки. И кой знае какви бактерии са събрали обувките по пътя. Ето защо те са първото нещо, на което обръщаме внимание при пране на автомобили. Като професионалисти по пране на автомобили ние знаем още няколко неща: влакната на постелките могат да се повредят, когато не се почистват за дълъг период от време. Следователно почистването на настилките по време на професионално пране на автомобили помага да се гарантира, че той остава в добро състояние.

Пране на автомобили – тапицериите и седалките

Пране на автомобили 2 - за чистота и здраве
Пране на автомобили – внимателно и професионално
Седалките в автомобила са тапицирани точно както меката мебел в дома ви. Те обаче се замърсяват много по-често и много по-сериозно, когато сядате по тях със замърсени или мокри дрехи, когато се потите, когато децата се хранят и падат трохи или парчета храна, когато пътниците или шофьорът разлеят кафе или други напитки, когато карате с отворени прозорци, когато слагате по тях чанти с багаж или возите домашните любимци… Няма как едно пране на автомобили да мине без внимателно изпиране на седалките. И сами знаете колко трудно се изпира мека мебел, а в случая с пране на автомобили да свършите добра работа сами е почти невъзможно, тъй като не разполагате с достатъчно добра техника или специализирани препарати за кожа и тапицерия. Точно това можете да си осигурите при професионално пране на автомобили.

Пране на автомобили – таблото и корите на вратите

При пране на автомобили се обръща специално внимание не само на текстила и кожата, но и на останалите части от интериора на колата, които също имат нужда от специални грижи. Професионалното пране на автомобили ще се погрижи за чистотата на таблото с всички негови гънки, за корите на вратите, за волана, подлакътниците и останалите части, до които се докосвате, докато пътувате.

Пране на автомобили – багажник

Пране на автомобили 3 - специализирани препарати
Пране на автомобили ще се погрижи за чистотата на таблото
И сами знаете, че багажникът е едно от най-зацапаните места в автомобила, тъй като в него често държим най-мръсните вещи. Фактът, че шофьорът и пасажерите нямат досег с багажника, не прави проблема по-малък. Като специалисти по пране на автомобили можем да ви кажем, че от мръсния багажник могат да се носят неприятни миризми в цялото купе, а и мръсотията може лесно да се пренесе в купето или в дома ви, когато пренасяте чанти или други вещи от багажника до тях.

Пране на автомобили – за комфорт при пътуване

Едва ли има някой, който не би искал да управлява или да пътува в блестящ от чистота и красив автомобил. Да, почистването отвън ще накара колата ви да впечатлява околните, но професионалното пране на автомобили ще ви помогне самите вие да се чувствате добре, когато я използвате. След професионално пране на автомобили те блестят като дома ви и ще ви предоставят същия комфорт и спокойствие.

Пране на автомобили – за свеж аромат

Пране на автомобили 4 - качествена услуга
Пране на автомобили за комфорт при пътуване
Освен неприятния вид, събраната мръсотия и бактерии могат да предизвикат лоша миризма и да причинят алергични реакции и заболявания. Това се случва още по-често, ако в колата се пуши. Професионалното пране на автомобили се извършва със специализирани препарати, които не само почистват в дълбочина и премахват неприятните миризми, но и ароматизират тъканите и повърхностите, за да направят престоя в колата още по-приятен.

Пране на автомобили – при продажба на автомобила

Препоръчваме да използвате специалисти по професионално пране на автомобили, когато смятате да продавате колата си. Чистият интериор ще продаде автомобила ви много по-лесно, тъй като ще направи добро първо впечатление на потенциалните купувачи.

Пране на автомобили в Praneto.bg

Можете да разчитате на нашия опит винаги, когато имате нужда от качествено, дълбоко и професионално пране на автомобили. Използваме подбрани специализирани препарати за всяка повърхност поотделно, както и с професионални перящи машини за перфектен резултат и по-бързо изсъхване на седалките. Не се колебайте да направите запитване на телефон 0899861631. Защо да изберете професионално пране на автомобили Пране на автомобили – за чистота и здраве Пране на автомобили – стелките и мокетът Пране на автомобили – тапицериите и седалките Пране на автомобили – таблото и корите на вратите Пране на автомобили – багажник Пране на автомобили – за комфорт при пътуване Пране на автомобили – за свеж аромат Пране на автомобили – при продажба на автомобила Пране на автомобили в Praneto.bg
  • Пране на автомобили 5
    Пране на автомобили 5 – Разгледайте при нас!

Запази си час

Оценете тази страница