Пране на тапицерия на кола

Във всеки дом има мека мебел – диван, фотьойл, тапициран стол, легло.

Прането ЕООД
Пране на тапицерия на кола

Във всеки дом има мека мебел – диван, фотьойл, тапициран стол, легло. Не можем да си представим живота без удобствата на меките седалки, но в същото време те трябва да бъдат добре поддържани и редовно почиствани. Някои домакини смятат, че почистването с прахосмукачка е достатъчно, но това далеч не е така. Като специалисти по почистване, ние препоръчваме да използване професионално пране на тапицерията на меката мебел поне веднъж годишно. Ето защо.

Запази си час

Пране на тапицерия – за по-дълъг живот на мебелите

Колкото по-рядко правите пране на тапицерията, толкова по-трудно се премахват петната и замърсяванията, които тя попива ежедневно. Колкото повече се грижите за мебелите си, толкова повече удължавате живота им, а добрата грижа включва и професионално пране на тапицерията.

Виж повече:
Пране на тапицерия 1
Пране на тапицерия с висок клас технология
Редовното пране на тапицерията помага да запазите добрия вид на седалките на мебелите за наистина дълго време. Професионалното пране на тапицерията не само връща цветовете и вида на текстила или кожата, но и помага да предотвратите увреждането и задържането на петна в тъканите. Когато правим професионално пране на тапицерия, ние използваме препарати, които не само почистват в дълбочина, но и защитават тъканите в дългосрочен план. Това несъмнено удължава живота на мебелите.

Нещо повече, обикновените препарати за домашна употреба могат да увредят материите, да ги изтънят или обезцветят и това да наложи да смените диваните по-често, отколкото сте планирали. При професионално пране на тапицерия такъв риск не съществува. Ние работим с доказани специализирани препарати, които са безопасни за материите, но почистват добре. В същото време, като специалисти по пране на тапицерия, можем да преценим вида и количеството на препарата, подходящ точно за вашите мебели, и така да предотвратим напълно риска от увреждане по време на пране на тапицерията.

Пране на тапицерия – за по-чист въздух

Като всяка тъкан, с времето тапицерията попива прах, миризми от готвене, цигарен дим, пот, пърхот, косми, домашни любимци. Не след дълго миризмите започват да се отделят и да създават неприятна атмосфера у дома. В същото време прахта, пърхотът, космите от домашните любимци, които се натрупват в тъканите, се излъчват във въздуха при всяко сядане върху седалката. Това допълнително влошава атмосферата у дома и е

Пране на тапицерия 2
Пране на тапицерия – за да бъде винаги чисто

особено неприятно за хора с алергии.

При редовно пране на тапицерията ще получите почистване в дълбочина, при което се отстраняват всички причинители на неприятните миризми, прахта и алергените. Нещо повече, професионалното пране на тапицерия внася в тъканите приятни аромати, които се излъчват дълго време след процедурата и ароматизират дома.

Пране на тапицерия – за красив външен вид

Тук едва ли има нужда да обясняваме – чистата тапицерия е красива, със сияещи цветове и приятна на вид. Ако не правите редовно пране на тапицерията, тя придобива зацапан, мръсен и неприятен вид, който прави цялата стая неуютна.

При професионално пране на тапицерия цялата работа ще бъде свършена бързо, точно и прецизно и ще можете съвсем скоро да се насладите на чистите си мебели.

Пране на тапицерия на кола – не пропускайте

Качественото и редовно пране на тапицерия на кола също е изключително важно за качеството на ежедневния ви живот. Седалките в автомобила се

Пране на тапицерия 3
Пране на тапицерия извършвано от професионалисти

замърсяват още по-бързо от тези у дома – по тях сядате с мръсни или кални дрехи, слагате чанти и багажи. Ето защо по-честото пране на тапицерията на колата е абсолютно задължително, ако държите на изрядната чистота на автомобила си. Препоръчваме пране на тапицерия на колата ви поне веднъж на 2-3 месеца, ако имате малко дете или домашен любимец, както и ако използвате автомобила си за работа.

Пране на тапицерия на кола – за приятен аромат

Да правите редовно пране на тапицерия на колата означава в нея винаги да ухае добре. Тъканите на седалките попиват замърсявания от дрехите, от чантите и от пот, но и неприятни аромати от изгорелите газове, от замърсения въздух и праха в града, от неприятните миризми в гаража и др. Те продължават да излъчват тази миризма и ако не правите често пране на тапицерия на колата, скоро ще усетите промяната в атмосферата, когато

влезете в автомобила. Обичайните ароматизатори могат само да замаскират зловонията, но веществата в тях също попиват в тъканите, смесват се с останалите и правят въздуха в автомобила още по-тежък и неприятен.

Редовното пране на тапицерия на колата ще ви помогне да избегнете това и да се наслаждавате на приятно пътуване в чиста среда.

Пране на тапицерия на кола – за по-малко прах

Пране на тапицерия на кола 1
Пране на тапицерия на кола с професионални машини

Прахът от въздуха навън, от градовете и шосетата навлиза в автомобила не само през отворените прозорци, но и от климатика, вентилатора, при отваряне на вратите и багажника. Ще имате нужда от дълбоко пране на тапицерия на кола, за да се отървете от прашния и вмирисан въздух в колата си. Нещо повече, редовното пране на тапицерия на колата е задължително при хора с алергии към прах или полени, за които пътуването в прашен автомобил може да е истинско изпитание.

Пране на тапицерия на кола – за по-дълъг живот и добър вид

Не на последно място, при редовно пране на тапицерия на колата удължавате живота на любимата си тапицерия. Без значение дали е текстилна или кожена, винаги има нужда от качествено и дълбоко пране на тапицерия на колата, ако искате да я използвате възможно най-дълго и да запазите свежия ѝ вид.

Професионално пране на тапицерия на кола и у дома – за пестене на време, нерви и проблеми

Да направите сами домашно пране на тапицерия на кола или мебели звучи примамливо – в магазините продават подходящи препарати с указания за

Пране на тапицерия на кола 2
Пране на тапицерия на кола – за да ухае винаги на свежест

употреба. Но домашното пране на тапицерия на колата или мебелите може да създаде почти неразрешими проблеми. На първо място, препаратите могат да не са подходящи за пране на тапицерията, която имате, да избелят цветовете ѝ или да я увредят. Второ, при пране на тапицерия трябва да се внимава изключително много с количеството вода, с която се напояват седалките и мебелите, за да не се увредят. Не на последно място, тази влага трябва да бъде старателно изсмукана, за да не повреди конструкцията или възглавниците и да позволи на съответната мебел или седалка да изсъхне бързо. Ако се опитате да правите сами пране на тапицерия на кола или мебели у дома, рискувате да предизвикате повреди или в най-добрия случай да не можете да ги използвате дни наред, докато изсъхнат добре.

Пране на тапицерия на кола и у дома – от Praneto.bg

Можете да поръчате професионално пране на тапицерия на кола и у дома, за да спестите време, усилия и проблеми, да живеете в чистота и уют.

Пране на тапицерия – за по-дълъг живот на мебелите

Пране на тапицерия – за по-чист въздух

Пране на тапицерия – за красив външен вид

Пране на тапицерия на кола – не пропускайте

Пране на тапицерия на кола – за приятен аромат

Пране на тапицерия на кола – за по-малко прах

Пране на тапицерия на кола – за по-дълъг живот и добър вид

Професионално пране на тапицерия на кола и у дома – за пестене на време, нерви и проблеми

Пране на тапицерия на кола и у дома – от Praneto.bg