Пране на автосалон

Много собственици на автомобили мият редовно колата си отвън и пускат прахосмукачка в салона. Но колко често правите пране на автосалона си?

Прането ЕООД
Пране на автосалон

Много собственици на автомобили мият редовно колата си отвън и пускат прахосмукачка в салона. Но колко често правите пране на автосалона си? Знаете ли защо е добре да използвате  услуги за пране на автосалона? Имате ли представа на какъв период от време трябва да се прави пране на автосалона, за да сте сигурни, че автомобилът ви е наистина чист? Като специалисти по пране на автосалони, ние сме тук да ви помогнем не само с качествени услуги, но и с полезна информация. Прочетете следващите редове ,за да научите всичко, което трябва да знаете за професионалното пране на автосалон.

Запази си час

Защо трябва пране на автосалона

Всички тъкани в салона на автомобила попиват прах от шосетата, градовете
Пране на автосалон 1
Пране на автосалон със специални материали
и въздуха навън. Освен това, в тях се всмукват миризми на изгорели газове, ароматизатори, както и мръсотия от мръсни дрехи, багажи и обувки. Още по-сложна става ситуацията, когато в автомобила се превозват домашни любимци или малки деца, когато се използва за работа или се движи по офроуд пътища.
Виж повече:Без пране на автосалона обикновената суха прахосмукачка може да изсмуче донякъде праха, пясъка, трохите и всички останали едри замърсявания. Но нечистотиите и петната, попили в тъканите и меките части на седалките, няма как да излязат навън. Те започват да разнасят неприятни миризми и с течение на времето атмосферата в автомобила става все по-лоша. При пране на автосалона в тъканите се впръсква течност с препарат, която навлиза в дълбочина и разтваря всички натрупани замърсявания. Втората стъпка е изсмукването на течността, при което се извличат и мръсотиите. Резултатът е наистина впечатляващ: автомобилът е осезаемо по-чист, по-добре изглеждащ и по-добре ухаещ. Ето още няколко важни причини да прибягвате до редовно пране на автосалона.

Какво представлява процесът по пране на автосалона

Факт е, че почистването на интериора на автомобила е също толкова важно, колкото измиването отвън. Но при пране на автосалона получавате много повече от обикновената прахосмукачка на автомивката. На практика след
Пране на автосалон 2
Пране на автосалон в детайли
пране на автосалона интериорът може да изглежда почти като нов. Ето защо. На първо място, професионалистите по пране на автосалона използват специални перящи машини, с които изпират внимателно, но и в дълбочина седалките, като почистват не само праха, но и всички дълбоки замърсявания и петна в текстила и възглавничките. Но това не е всичко, на което да разчитате при професионално пране на автосалон. Процесът по пране на автосалона включва и пране на тапицерията по корите на вратите и багажника, които често са по-замърсени и от седалките. При пране на автосалона се обръща внимание и на меките постелки по подовете в салона и багажника, които със сигурност имат нужда от специално внимание, тъй като са най-замърсеното място в интериора на автомобила.

Пране на автосалон – за по-добър аромат

Единственият начин да премахнете неприятните миризми в автомобила е да направите професионално пране на автосалона. Миризмите идват от
Пране на автосалон 3
Пране на автосалон предлагано от нас
всмуканите в тъканите замърсявания, изгорелите газове, прахоляците, дори ароматизаторите, които с времето се смесват и се превръщат в още по-неприятно зловоние. Можете да промените ситуацията само с професионалното пране на автосалона, след което материите на седалките, корите и подовите покрития остават съвършено чисти и ароматизирани, а всички причини за миризмите биват премахнати.

Пране на автосалон – за чист и спретнат вид

Вероятността по тапицерията или пода на автомобила да се появи петно е наистина голяма, особено ако пренасяте мръсни багажи, возите домашни любимци или малки деца. Но може да ви трябва пране на автосалона и ако сте разсипали кафето си или сте настъпили нещо на пода. Разбира се, петната карат автомобила да изглежда неуютен и неподдържан. Най-добрият начин да ги премахнете е с професионално пране на автосалона. За разлика от домашните опити, тук можете да разчитате на качествени, професионални препарати, които не увреждат материите, връщат свежестта на цветовете и оставят приятно ухание. След почистването седалките и подовете изглеждат перфектно и пътуването става далеч по-приятно и уютно.

Пране на автосалон – грижа за здравето

Пране на автосалон 4
Пране на автосалон дори и от най-упоритите замърсявания
Задължително е да правите професионално пране на автосалона, ако вие или някой от семейството ви страда от алергии от прах, полени или акари, има астма или други хронични респираторни проблеми. За тези хора запрашеният салон превръща пътуването в истинско мъчение заради недоброто качество на въздуха. Единственият начин да се избегне това е да се прави редовно пране на автосалона, при което всички вредни замърсявания биват почистени в дълбочина.

Пране на автосалон – за запазване на тапицериите

Колкото по-често правите специализирано пране на автосалона, толкова по- дълго тапицериите ще изглеждат перфектно. При професионалните услуги се използват специални продукти, съобразени с материите, които възвръщат цветовете им и запазват тъканите максимално дълго в добро състояние.

Може ли да се прави пране на автосалон от кожа

Да, може. Вярно е, че кожата изисква различен тип грижа, но при професионално пране на автосалон можете да разчитате на подходяща техника и препарати, които да почистят добре и да запазят здравината и вида на кожата.

Колко често да правите пране на автосалона

Нуждата от пране на автосалона зависи до голяма степен от начина, по който използвате автомобила си. Ако имате домашни любимци, малки деца, алергии или респираторни заболявания, препоръчваме да правите подобно почистване поне веднъж месечно. При всяко положение, добре е да карате автомобила си за професионално пране на автосалона поне 2-3 пъти годишно, за да сте сигурни, че пътувате в чиста и здравословна среда.

Колко време отнема професионалното пране на автосалона

В зависимост от автомобила и степента на замърсяване, процесът по пране
Пране на автосалон 5
Пране на автосалон с професионални методи
на автосалона може да отнеме до няколко часа. Добре е да не използвате автомобила веднага, а да оставите седалките да изсъхват още известно време. По-подробни указания можете да получите, когато се свържете с нас за запазване на час за пране на автосалона.

Пране на автосалон в Praneto.bg

За да осигурим съвършено пране на автосалона, ние в Praneto.bg разполагаме със специализирана техника и препарати. Те ни позволяват да достигнем до всяко ъгълче в автомобила ви и да го почистим в дълбочина. След пране на автосалона в Praneto.bg можете да се насладите на съвършено чист автомобил – всички седалки, подове, кори, багажникът и таблото ще блестят от чистота, ще изглеждат приветливи и освежени, ще ухаят добре и ще ви създадат уют при пътуване. Можете да поръчате пране на място при вас или да докарате автомобила си в нашата база. Свържете се с нас, за да запазите час за пране на автосалона на любимия си автомобил, а през това време вие свършете друга важна за вас работа или просто се насладете на свободното си време. Защо трябва пране на автосалона Какво представлява процесът по пране на автосалона Пране на автосалон – за по-добър аромат Пране на автосалон – за чист и спретнат вид Пране на автосалон – грижа за здравето Пране на автосалон – за запазване на тапицериите Може ли да се прави пране на автосалон от кожа Колко често да правите пране на автосалона Колко време отнема професионалното пране на автосалона Пране на автосалон в Praneto.bg