Пране на матраци

Използвайки професионални машини и препарати отстраняваме до 99.8% от нежеланите замърсители.

Прането ЕООД
Пране на матраци

Малко хора се досещат, че въпреки смяната на спалното бельо и прането на протекторите, матраците също имат нужда от почистване. Факт е обаче, че въпреки чаршафите, всеки матрак задържа в порите си прах и мръсотия от въздуха и телата ни. Това често е добра среда за развитие на бактерии и акари, които могат да доведат до здравословни проблеми. Най-добрият начин да премахнете този проблем е да извършвате пране на матраците си 1-2 пъти годишно.

Защо е нужно пране на матраци

Ако смятате за необходимо да премахвате веднага натрупания прах по пода и мебелите, то точно толкова необходимо е да премахвате и праха от мебелите. Също както прането на мека мебел, редовното пране на матраците е наистина важно за хигиената в дома. Нещо повече, ние прекарваме в леглата си една трета от живота си и това прави редовното пране на матраците още по-съществено. А най-ефективният начин да постигнете нужната хигиена и безопасност за здравето ви е да направите дълбоко пране на матраците и меките мебели.

Виж повече:

Защо да потърсите професионалист по пране на матраци

Пране на матраци 1 - висока хигиена
Пране на матраци по най-ефективният начин от praneto.bg

Дори при най-добро желание, домашното пране на матраците е трудна задача, която често завършва с неуспех. Ако не разполагате с правилните препарати, техника и познания за пране на матраци, рискувате да не премахнете петната, а да ги увеличите и да ги накарате да попият още по-дълбоко в матрака. Можете също така да увредите структурата или материалите на матрака или да захабите покритието. И не на последно място, при домашно пране на матраци може да се наложи да чакате с дни, докато те изсъхнат и станат годни за употреба.

Всички тези рискове ще избегнете лесно, като повикате професионалисти за пране на матраците у дома. Ето какво ще спечелите от подобна услуга.

Професионално пране на матраци – за пълно премахване на праха

Важно е прахът да се премахва, преди да се натрупа в килимите, мебелите и матраците. За съжаление, хората рядко прибягват до пране на матраци, а натрупаният в тях прах може да предизвика здравословни проблеми като астма, дразнене на очите, кашлица, кихане и дори сенна хрема. И все пак изсмукването н а праха от матрака не е лесна задача – за тази цел има нужда от наистина мощна машина за пране на матраци, която има силата да почисти всяка прашинка не само от повърхността, но и от сърцевината на матрака.

Професионално пране на матраци – за удобство

Пране на матраци 2 - за по-голямо удобство
Професионално пране на матраци – за пълно премахване на праха

Да направите сами пране на матраците си може да се окаже доста трудоемко начинание, което да ви отнеме часове. Дори да имате подходящи инструменти, ще са ви нужни часове наред, докато извадите матраците, погрижите се за петната, изсмучете прахта, направите дълбоко пране с препарат и машина, оставите ги да съхнат… Можете да си спестите цялото това време и усилия, като повикате професионалисти по пране на матраци, докато вие се занимавате с нещо, което ви е по-полезно или приятно.

Специалистите могат да извършат пране на матраците ви доста по-бързо от вас не само заради препаратите и машините, с които разполагат, но и заради опита и познанията, които имат. Още по-хубавата част е, че след края на професионалното пране на матраци ще е нужно доста по-малко време, докато те изсъхнат и станат годни за употреба.

Професионално пране на матраци – за премахване на петна

По матраците често се появяват петна от пот, от разлети течности, дори от кръв, урина и др. Да бъдат премахнати често е доста трудно, защото веществата, от които са създадени, са сред най-трудните за изпиране. Домашното пране на матраци в такъв случай може да претърпи пълно фиаско и в крайна сметка да се получи още по-голямо, дълбоко или трудно за премахване петно. Специалистите по пране на матраци обаче разполагат със силни препарати против различни петна, които не само премахват замърсяванията, но и не увреждат тъканите и материалите в матрака. След професионално пране на матраци ще можете отново да се радвате на съвършено чисти легла, без неприятни петна и миризми.

Професионално пране на матраци – за по-дълъг живот на матрака

Пране на матраци 3 - силни препарати
Пране на матраци без неприятни петна и миризми

Специалистите знаят, че животът на леглото може да бъде удължен значително, ако се прави редовно пране на матраците. Натрупаните прахоляци, акари и бактерии могат да доведат до значително износване и поява на неприятни миризми, които в крайна сметка да направят леглата ви неизползваеми доста скоро. За да сте сигурни, че това няма да се случи, повикайте професионалисти по пране на матраци, които да почистят вместо вас. Тъй като имат повече опит в поддръжката на мека мебел , матраци, килими, по време на пране на матраци те могат да премахнат всички замърсители, без да причиняват ненужни щети.

Професионално пране на матраци – за предотвратяване на алергии

Прахът и акарите, които се натрупват с времето в тапицериите на меката мебел и матраците, могат да доведат до неприятни последици за здравето като ринит, екземи, обриви.

За да избегнете подобни алергии, най-добре е да повикате професионалисти по пране на матраци, които могат да премахнат замърсяванията в дълбочина.

Професионално пране на матраци – за повече комфорт

Пране на матраци 4 - за чисто и комфортно легло
Професионално пране на матраци – за Вашето здраве

Редовното пране на матраците не само пази вашето здраве. То също така позволява да станат по-удобни, за да можете да се отпуснете и да спите по-добре. Да легнете върху пълен с прах, мръсен и недобре миришещ матрак може да бъде доста неприятно и да попречи на комфорта и почивката ви.

Когато поръчате професионално пране на матраци, можете да сте сигурни, че ще усетите разликата. Инструментите, които използваме, и опита, който имаме, ще доведат до безупречна чистота и прекрасно ухание. Така специализираното пране на матраци ще ви позволи да спите без никакви притеснения от вдишване на прах или докосване до мръсотия. При такова качествено пране на матраци можете също да усетите как леглото се е отървало от неприятните миризми и ухае приятно на чистота и лек ароматизатор.

 Професионално пране на матраци в Praneto.bg

Да получите професионално пране на матраци в Praneto.bg е лесен и сигурен начин да спите спокойно в чисто и комфортно легло. Работим със специализирани препарати и екстрактор машина Karcher за перфектно изтупване и пране на матраци от всякакъв вид. Можете да поръчате пране на матраци за големи или малки легла, за бебешки и детски креватчета, едностранно или двустранно според вида на матрака и вашите желания. Свържете се с нас на телефон 0899861631 и заложете на сигурна чистота.

Защо е нужно пране на матраци

Защо да потърсите професионалист по пране на матраци

Професионално пране на матраци – за пълно премахване на праха

Професионално пране на матраци – за удобство

Професионално пране на матраци – за премахване на петна

Професионално пране на матраци – за по-дълъг живот на матрака

Професионално пране на матраци – за предотвратяване на алергии

Професионално пране на матраци – за повече комфорт

Професионално пране на матраци в Praneto.bg

  • Пране на матраци 5
    Пране на матраци – винаги чисто

Запази си час

Оценете тази страница